Môj košík:

0 ks - 0,00 €
V košíku nie sú žiadne položky.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

EX1 Invisiwear Liquid Foundation 30ml

Dostupnosť: Skladom

Dodanie: u vás do 24-48 hodín (objednávky prijaté po-pi do 10,00 odosielame ešte ten istý deň)

14,99 €
ALEBO
Kvalita
12 Recenzií

Zákaznické recenzie

Celkovo 1 položiek 10 z 12

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2
Ex 1 Recenzie od Lea
Kvalita
Make up ma prekvapil svojou výdržou, na pleti je ľahký, finjsh matný, dokonale sa dá vrstviť. Mám normálny typ pleti, po par hodinach sa naozaj nelesknem, make up nezlieza, nerobi flaky, nemusim sa prepudrovat, ak ano, staci raz. Ale neviem si ho predstaviť na suchej pleti.. myslim, ze top je pre zmiesanu a mastnú plet. Najlepsi finish s pouzitim hydratacnej bazy ???? (Odeslané 29.5.2020)
Skvelý makeup Recenzie od Michaela
Kvalita
makeup som si kúpila v sete s korektorom a som absolútne nadšená. Má stredné prirodzené krytie a na pleti ako keby ani nebol, iba vyzeram krajsie :) T zonu musim via prepudrovat, lebi mam zmiesanu plet, ale makeup mi potom vydrzi cely den. Skvela cena za takyto makeup. (Odeslané 31.3.2020)
100% spokojnosť Recenzie od Ludka
Kvalita
Úplná pecka ! Vôbec ho na pleti necítiť, vyzerá prirodzene a zakryje čo má, je ľahučký. Mám suchšiu pleť a sadol mi skvele. (Odeslané 25.3.2020)
Úplne skvelý makeup Recenzie od Aďa
Kvalita
Pre mňa asi najpriordzenejší makeup, aký som kedy vyskúšala. Nemá 100% krytie, nerobí omietku a na pleti vyzerá naozaj nádherne. Mám zmiešanú pleť, troška vrásky a makeup na me vyzerá mladistvo. 100% spokojnosť , navyše skvelá cena. (Odeslané 25.3.2020)
EX 1 (3) Recenzie od Barb
Kvalita
Make up som kupila na zaklade videa a asi som mala vysoke ocakavania.Nevedela som,aky odtien a podla videí(aj z ytb)som sa rozhodla pre 3,no vobec mi nesadol.Nehovorím,ze samotny make up je zly,no pre mna bohuzial nepouzitelny...skoda,ze sa bezne nepredavaju vzorky,lebo cez net a z videí trafit idealny odtien je skor o stasti. (Odeslané 14.3.2020)
Make up EX1 Recenzie od Veronika
Kvalita
Make-up má slabú kryciu schopnosť, čo je dosť sklamanie, čakala som oveľa viac kedže je chválený z každej strany. Ale musím pochváliť korektor, lepší som ešte nemala! Stačí ho máličko, krásne kryje, aj drží celý deň, takže za mňa TOP produkt! (Odeslané 12.3.2020)
Tento make-up zatiaľ sklamanie Recenzie od Andrea
Kvalita
Make-up som si kúpila na základe recenzií. Zatiaľ som ho skúsila 2krat, ale som sklamaná. Nesadol odtieň ani na pleti aspoň u mna nevyzerá pekne. (Odeslané 5.3.2020)
*** Recenzie od Peťka
Kvalita
Kúpila som si sadu tohoto makeupu odtieň 3.0 a 2 krycích korektorov (2.0 a 3.0) na základe videorecenzie.
Makeup mi nesadol, čo mi je za tú cenu veľmi ľúto, odtieň 3.0 je veľmi oranžový, tak len počkať na leto.
Tiež ani tá krycia schopnosť nespĺňa moje očakávanie.
Pumpička a dávkovanie inak super vec (Odeslané 25.2.2020)
Konecne skvely makeup Recenzie od Silvia
Kvalita
Tento makeup som si kupila v sade s korektorom, licenkou a mineralnym makeupom. Napriek mojim skusenostiam s inymi makeupmi som sa pri rozhodovani medzi odtienmi 2 a 3 rozhodla pre tmavsiu 3. Makeup je uplne uzasny - vzdy som mala problem s tym, ze makeup mi nedrzal na tvari, zatekal do porov, stmavol a leskla som sa. S tymto sa vacsinou nemusim za cely den v praci ani len prepudrovat, nehovoriac o tom, ze naozaj farba, aku si rano nanesiete ostava cely den rovnaka a nie ste o dva odtiene tmavsie alebo dokonca oranzove :). Za mna uplna topka, takyto makeup za takuto cenu :) (Odeslané 15.1.2020)
veľké prekvapenie Recenzie od Zuzana
Kvalita
Make-up ma skutočne veľmi prekvapil. Na pleti vyzerá krásne prirodzene a nevytvára efekt masky. Dokonalý make-up na bežný deň za super cenu. Určite odporúčam :) (Odeslané 13.1.2020)

Celkovo 1 položiek 10 z 12

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzia pre: EX1 Invisiwear Liquid Foundation 30ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt? *

  1 hviezda 2 hviezdy 3 hviezdy 4 hviezdy 5 hviezd
Kvalita

Poštovné od 1,95€   //    Doprava ZDARMA pri nákupe nad 60 Eur    //    Doručenie do 24-48 hodín