Môj košík:

0 ks - 0,00 €
V košíku nie sú žiadne položky.

0

Wunder2 Last & Found[ATION] 30ml

Dostupnosť: Dočasne vypredané

35,95 €
Kvalita
11 Recenzií

Zákaznické recenzie

Celkovo 1 položiek 10 z 11

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2
WUNDER2 Recenzie od MAJUSKA
Kvalita
mala som uz veela makeupov, od may kay, cez vichy , MAC, Estee lauder, NARS ...ale ani jeden mi tak nesadol ako tento od wunder. mam suchu az normalnu plet, troska zrelsiu a tento makeup mi sadol ako ziaden iny pred nim, vrelo odporucam (Odeslané 17.6.2019)
Skvely makeup! Recenzie od Elena
Kvalita
Vrelo odporucam a moje klientky si len chvalia. Mam dva odtiene ale idem dokupit zvysne tri. Naozaj super makeup :) (Odeslané 5.6.2019)
TOP PRODUKT Recenzie od Zuzana
Kvalita
Naozaj skvelý produkt. Vrelo odporúčam. (Odeslané 13.5.2019)
make up Recenzie od Monty
Kvalita
najlepší make up aký som doteraz mala (Odeslané 31.1.2019)
Úplná topka Recenzie od Janka
Kvalita
Tento make up je proste úžasný niet mu ci vytknúť.Som s nim veľmi spokojná tak ako aj moje zákazníčky.Jendoducho úžasný ❤️ (Odeslané 23.1.2019)
Maximálna spokojnosť Recenzie od Mira
Kvalita
Najlepší make up,aký som doteraz mala. Všetko čo je v opise a na videu platí. Vodeodolnosť,krytie,výdrž. Mám veľmi problematickú pleť s T-zónou a tento make up mi prekryje škvrny,nie je vôbec mastný ani nevysušuje pleť a neotiera sa o oblečenie. Používala som dlho drahšie make up-y od uných značiek,ale žiadny nemal toľko predností naraz. Za mňa - maximálna spokojnosť. Ďakujem :) (Odeslané 23.11.2018)
NEVERILA SOM MU ! PREKVAPIL! Recenzie od Katarína
Kvalita
Keď som prvýkrát skúšala tento make-up, neverila som mu, nakoľko mi jeho predchodca príliš nesedel. Avšak zostala som veľmi milo prekvapená. Už samotný výber odtieňov je oveľa lepší. Make-up na mne vydrží naozaj celý deň, pri mastnej pleti by som odporúčala robiť baking ešte pred jeho nanesením. Krytie make-upu je krásne, vysoké pokiaľ ho nanášate správne. Funguje krásne so štetcom, ja konkrétne ho obľubujem nanášať Sigmou F82, ktorá ho skvele zapracuje a pomôže mi vytrieskať z neho to najlepšie. Jeho lepivosť po zapracovaní pomôže aj ostatným produktom s výdržou. Krásne funguje s púdrom od značky Nabla alebo Every Finish púdrami od značky Bodyography. (Odeslané 13.7.2018)
Nejlepsi make-up! Recenzie od marouska
Kvalita
Tento make-up predcil i muj oblibeny Artdeco HD. Nadherne kryje, splyne s pleti, drzi v top stavu po cely den, jiny uz nechci☺️ Mam suchou plet a vyhovuje! Diky za dodani do ČR (Odeslané 30.6.2018)
Spokojnost Recenzie od Lula
Kvalita
Ja som maximalne spokojna za tu cenu sa naozaj oplati :) (Odeslané 18.6.2018)
Najlepší makeup čo som použila Recenzie od Eva
Kvalita
Za mňa zatial najlepší makeup čo som použila. Neklamú ! Reálne vydrží bez pohnutia celé hodiny, Mám zmiešanú pleť a stačí mi raz za deň si odsať t-zonu a všetko opäť vyzerá ako čerstvo nalíčené. Mám rada aj makeup od Too Faced, ale tento je ešte lepší a keď potrebujem ozaj výdrž, siaham po ňom ! Palec hore.... (Odeslané 7.6.2018)

Celkovo 1 položiek 10 z 11

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzia pre: Wunder2 Last & Found[ATION] 30ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt? *

  1 hviezda 2 hviezdy 3 hviezdy 4 hviezdy 5 hviezd
Kvalita

Poštovné od 1,95€   //    Doprava ZDARMA pri nákupe nad 60 Eur    //    Doručenie do 24-48 hodín

⁣Hľadáte paletku pri ktorej sa fantázii medze nekladú? S ktorou dokážete vytvoriť nielen zemité nude líčenie ale aj hravejšie farebné? SECRET PALETTE od Nably bude pre vás tou správnou voľbou. ❤⠀
.⠀
Nájdeš na www.stayunique.sk ⠀
.⠀
📸 @annybeeutee ⠀
.⠀
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #secretpalette #makeupaddict #slovakia #czechrepublic #glammakeup⁣Nádherné líčenie od @lilasheen so Secret Palette od Nably, ktoré odcenia najmä zelenoočky, ktorým takéto odtiene náramne pristanú a podtrhnú ich nádhernú zelenú farbu! ❤⠀
.⠀
Produkty Nabla kúpiš na www.stayunique.sk ⠀
.⠀
Použité produkty⠀
Nabla Secret Palette⠀
Nabla Close-up Concealer Ivory⠀
Nabla Close-up Baking&Setting powder⠀
.⠀
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #berrymakeup #glammakeup #makeupaddict #slovakia #czechrepublic⁣Chystáte sa v lete na rockový festival? Na našom YouTube Stayunique vám prinášame inšpiráciu a návod ako na takýto dymový look aby ste aj vy zažiarili! ❤⠀
.⠀
.⠀
Použité produkty www.stayunique.sk ⠀
⠀
⠀
OČI⠀
Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Division⠀
Makeup Addiction Vintage Palette⠀
Nabla Secret Palette ⠀
Wunder2 Super Stay Liner⠀
Nabla Le Film Noir Mascara⠀
PLH Beauty – Epsilon⠀
⠀
⠀
PLEŤ⠀
Wunder2 Last & Foundation – 10,20⠀
Bdyography Silk Cream Foundation palette⠀
Nabla Close-up Smoothing Pressed Powder – Light, Medium⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil⠀
Sigma Aura Powder Blush – In The Saddle⠀
Makeup Addiction Holy Glow Vol. 1⠀
Wunder2 Wunderbrow – Black/Brown, Jet Black⠀
.⠀
.⠀
📸 @stayunique_skcz ⠀
.⠀
#stayuniquesk #eshop #smokeyeyes #glamlook #makeupaddict #nablacosmetics #wunder2 #slovakia #czechrepublic⠀
⁣Pink Halo Eyes look od @natalia_trojan  v ktorom použila naše obľúbené produkty od Nably! ❤⠀
.⠀
Všetky produkty nájdeš na www.stayunique.sk ❤⠀
.⠀
OČI: ⠀
• Secret Palette ✨ ⠀
OBOČIE: ⠀
• Brow Divine in Uranus ✨ ⠀
TVÁR: ⠀
• Shade & Glow in Saint-Tropez ✨ ⠀
• Blossom Blush in Coralia ✨ ⠀
• Glow Trip Highlighter in Divinizer ✨ ⠀
• Close-Up Futuristic Foundation in L40 ✨ ⠀
• Close-Up Concealer in Cream Beige ✨ ⠀
• Close-Up Smoothing Pressed Powder in Medium ✨ ⠀
PERY: ⠀
• Soft Touch Lipstick in Chloe ✨ ⠀
• Shine Theory Lip Gloss in Lethal Nude ✨ ⠀
⠀
⠀
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #haloeyes #pinklook #glammakeup #glamlook #slovakia #czechrepublic #makeupaddict⠀BODYOGRAPHY pre všetkých, čo hľdajú zdravú krásu. 100% vegan pestujúce produkty s mnohými benefitmi.🙏👌 Hľadáte miltifunkčný produkt ako stvorený na leto? Bodyography Electric Lip Slide skvelo poslúžia nielen ako lesky na pery, ale aj ako krémové lícenky, ktoré sú idealne na leto. A aby sme nezabudli, ich zloženie je jedna báseň. Obsahujú bambucké, kokosové, mangové a avokádové maslo či vitamín E. 😊 Teraz ich nájdete v zľave na www.stayunique.sk ❤️
.
.
📸 @stayunique_skcz .
#stayuniquesk #eshop #bodyography #electriclipslide #summermakeup #summerlook #naturalmakeup #slovakia #czechrepublicNABLA Secret Palette na www.stayunique.sk
#vegan #crueltyfree

Vytvorte si aj vy letný #sunsetlook vďaka skvelej novej paletke od Nably Secret Palette. 😍 A nezabúdnite ani na dokonalo upravené prirodzene vyzerajúce obočie, ktoré si môžete vytvoriť s Brow Divine ceruzkou na obočie. @greta_ag v tomto looku použila odtieň Neptune. ❤️
.
.
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #summerlook #nudemakeup #bronzelook #naturaleyebrowsBronzové líčenie na opálenej pleti krásne vynikne. Okrem toho sú však letným must-have aj lesklé šťavnaté pery. Ak chcete, aby vaše pery pôsobili plnšie , siahnite po zväčšujúcich leskoch na pery od značky Wunder2. Navyše dostupné nielen v priehľadnej, ale aj v troch zafarbených verziách. 😍 
Krásna @talia_makeup_ použila lesk v odtieni Nude😉
Kúpite na www.stayunique.sk 💄

#mua #stayuniquesk #stayuniquecz #lipgloss #gloss #inspiration #wunder2 #makeup #makeuplover #summer #bronzeAk túžite dosiahnúť dokonalý summer glow glam, nemali by ste zabúdať ani na dokonalú starostlivosť a prípravu nielen pleti ale aj pier. Keďže každá z nás túži aby jej pery vyzerali vždy štavnato, plne a dokonalo hydratovane, odporúčame vám WUNDER2 Wunderkiss Satin lip oil, ktorý vaše pery dokonalo vyživí,zhydratuje a zároveň pripraví na nanášanie ďalších produktov. 💄
.
Nájdeš na www.stayunique.sk .
📸 @miramakeup .
#stayuniquesk #eshop #summerlook #wunder2 #glamlook #freshlook #naturallook #naturalmakeup #slovakia #czechrepublicJednoznačným must-have letného makeupu sú rozjasňovače pre vytvorenie sviežeho zdravého vzhľadu pleti a pokožky!☀️
.
Ich vrstvením dosiahneš nielen lepší efekt ale aj výdrž. Odporúčame rozjasňovač naniesť nielen na lícne kosti, do kútikov oka, pod obočie a hornú peru ale aj na dekolt či kľúčne kosti a ramená kam odporúčame naniesť MakeupAddiction práškové rozjasňovače. ❤️
.
.
📸 @stayunique_skcz .
#stayuniquesk #eshop #glamglow #glammakeup #summerglow #summermakeup #naturalmakeup #nudemakeup #slovakia #czechrepublicAKTUALNA AKCIA 🙏🙏 Zažiar aj ty počas leta s dokonalým glam glow lookom. Práve teraz nájdeš u nás na stayunique.sk kampaň, v ktorej nájdeš všetky potrebné produkty pre vytvorenie rozjasnenej pleťovky, za skvele ceny. ❤️
.
.
📸 @stayunique_skcz 
Model @meloniewild
.
#stayuniquesk #eshop #glowglam #glamlook #dokonalymakeup #nudemakeup #naturalmakeup #summerlook #slovakia #czechrepublicObdobie festivalov sa už blíži a s ním aj farebné a výrazné makeupové kreácie. Na začiatok si pre vás Katka pripravila decentnejšie festivalové líčenie s použitím techniky Halo eyes, na ktoré návod nájdete na našom YouTube Stayunique. ❤️
.
.
Použité produkty:
Nabla Secret Palette
Bodyography Glitter Pigment
Wunder2 Last&Foundation
Sigma Aura Powder Blush - Cor de Rosa
.
📸 @stayunique_skcz .
.
#stayuniquesk #eshop #festivalmakeup #haloeyes #dokonalymakeup #makeupaddict #slovakia #czechrepublicMakeupy od @atila.jonas nám vždy dokážu vyraziť dych! 😍 A rovnako to bolo aj v tomto prípade.. ❤️
.
Použité produkty nájdeš na www.stayunique.sk:
Highlighter - MADD Holy Glow Vol.2
Pery - Makeup Revolution Supreme Matte Pigment odtieň Facade
.
.
#stayuniquesk #eshop #makeupartist #dokonalymakeup #glammakeup #makeupaddict #makeupaddictioncosmetics #slovakia #czechrepublicVšetkými milovaná Makeup Revolution Re-loaded Newtrals 2 paletka, ktorá sa pýši skvelou pigmentáciou a nádhernými tieňmi. 😍 www.stayunique.sk / vaša krása naša vášeň
.
.
📸 @beauddiction .
.
#stayuniquesk #eshop #makeuprevotulion #reloadedpalette #swatche #slovakia #czechrepublic #makeupaddictProdukty WUNDER2 si zamilovala aj skvelá @alena_boldizar_makeup ktorá s naším bestsellerom Last&Foundation makeupom vytvorila takúto dokonalú pleťovku! 😍 A samozrejme v looku nesmela chýbať ani WUNDER2 ceruzka na obočie v odtieňoch Blonde a Brunette. ❤️
.
Ďakujeme za označenie a nádherný look. ❤️
.
.
#stayuniquesk #eshop #wunder2 #naturalmakeup #naturallook #nudemakeup #dokonalymakeup #slovakia #czechrepublicPrichádzajúce leto si vyžaduje aj jasné žiarivé odtiene rúžov.💄Ak chceš vedieť aké kombinácie odporúča naša MUA Katka, potom si nenechaj ujsť naše najnovšie video na YouTube Stayunique. 💋
.
.
📸 @stayunique_skcz .
#stayuniquesk #eshop #letnymakeup #summerlook #redlips #makeupaddict #slovakia #czechrepublicTúžite po rovnako dokonalom Kardashian glame? Základom je jednoznačne bezchybná pleťovka, dokonalé kontúrovanie a nude odtiene! ❤️
.
Použité produkty:
Nabla Poison Garden Palette 
Nabla Dreamy Palette 
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil 
Bodyography Silk Cream Foundation Palette 
Wunder2 Super Stay Liner 
Bodyography Lip Gloss – Shy
.
Photo by @stayunique_skcz 
Makeup @vida.makeup 
Modelka @claudiadurisek_makeupartist .
.
#stayuniquesk #eshop #kardashianlook #nudemakeup #nudeglam #dokonalymakeup #slovakia #czechrepublicVyskúšali ste už Nabla Close-up Futuristic foundation? Ponuka širokú škálu odtieňov, z ktorej si snáď každý vyberie, stredné krytie, jemný matný prirodzený finish a je navyše úplne vegan a cruelty free! ❤️ Už len si vybrať ten správny odtieň. 😊
.
.
📸 @futilitiesmore
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #dokonalymakeup #naturalmakeup #daytimeglam #daytimemakeup #slovakia #czechrepublicPaletky od Nably sú pre nás jednoznačným must have a medzi nimi je aj skvelá Soul Blooming paletka, ktorá ponúka tiene nielen na každodenné jemné líčenie, ale aj výraznejšie tmavšie ako je napríklad toto rosy-bronze. ❤️
.
.
📸 @mrdanielmakeup 
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #soulblooming #slovakia #czechrepublic #dokonalymakeup #makeupaddictObočie je jedným z najdôležitejších a najvýraznejších prvkov na tvári. Práve preto je dôležité si ho správne upraviť. Ako na to s pomocou ceruzky vám v najnovšom videu ukáže naša ambassadorka Stayunique Adela tak si ho nenechajte ujsť. ❤️
.
.
📸 @stayunique_skcz 
Makeup @beauty.by.adela .
.
#stayuniquesk #eshop #naturalmakeup #eyebrows #naturaleyebrows #dokonalymakeup #slovakia #czechrepublicNovinka Nabla Secret Eyeshadow Palette vás očarí nielen svojím obalom ale aj obsahom! ❤️ Široká škála 15 očných tieňov rôznych finišov, vďaka ktorým dokážete vyčarovať nespočetné množstvo lookov. 😍 Za nás jednoznačne MUST HAVE paletka! ❤️ Nájdeš na www.stayunique.sk
.
.
📸 @nablacosmetics 
#stayuniquesk #eshop #nablacosmetics #secretpalette #nudemakeup #glammakeup #slovakia #czechrepublic