Môj košík:

0 ks - 0,00 €
V košíku nie sú žiadne položky.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

Wunder2 Last & Foundation 30ml

Dostupnosť: Skladom

Dodanie: u vás do 24-48 hodín (objednávky podané po-pi do 10,00 odosieľame ešte ten istý deň, doprava zadarmo pre nákup nad 60€)

35,95 €
ALEBO
Kvalita
12 Recenzií

Zákaznické recenzie

Celkovo 1 položiek 10 z 12

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2
Je to bomba makeup Recenzie od Desiré
Kvalita
Je to najlepdi makeup na svete a lepsi uz ani nemoze existovat.Vsetko co o nom povedali a pisali je uplna pravda.Kto kupi,ten neolutuje.Urcite ho nevymenim. (Odeslané 21.10.2019)
WUNDER2 Recenzie od MAJUSKA
Kvalita
mala som uz veela makeupov, od may kay, cez vichy , MAC, Estee lauder, NARS ...ale ani jeden mi tak nesadol ako tento od wunder. mam suchu az normalnu plet, troska zrelsiu a tento makeup mi sadol ako ziaden iny pred nim, vrelo odporucam (Odeslané 17.6.2019)
Skvely makeup! Recenzie od Elena
Kvalita
Vrelo odporucam a moje klientky si len chvalia. Mam dva odtiene ale idem dokupit zvysne tri. Naozaj super makeup :) (Odeslané 5.6.2019)
TOP PRODUKT Recenzie od Zuzana
Kvalita
Naozaj skvelý produkt. Vrelo odporúčam. (Odeslané 13.5.2019)
make up Recenzie od Monty
Kvalita
najlepší make up aký som doteraz mala (Odeslané 31.1.2019)
Úplná topka Recenzie od Janka
Kvalita
Tento make up je proste úžasný niet mu ci vytknúť.Som s nim veľmi spokojná tak ako aj moje zákazníčky.Jendoducho úžasný ❤️ (Odeslané 23.1.2019)
Maximálna spokojnosť Recenzie od Mira
Kvalita
Najlepší make up,aký som doteraz mala. Všetko čo je v opise a na videu platí. Vodeodolnosť,krytie,výdrž. Mám veľmi problematickú pleť s T-zónou a tento make up mi prekryje škvrny,nie je vôbec mastný ani nevysušuje pleť a neotiera sa o oblečenie. Používala som dlho drahšie make up-y od uných značiek,ale žiadny nemal toľko predností naraz. Za mňa - maximálna spokojnosť. Ďakujem :) (Odeslané 23.11.2018)
NEVERILA SOM MU ! PREKVAPIL! Recenzie od Katarína
Kvalita
Keď som prvýkrát skúšala tento make-up, neverila som mu, nakoľko mi jeho predchodca príliš nesedel. Avšak zostala som veľmi milo prekvapená. Už samotný výber odtieňov je oveľa lepší. Make-up na mne vydrží naozaj celý deň, pri mastnej pleti by som odporúčala robiť baking ešte pred jeho nanesením. Krytie make-upu je krásne, vysoké pokiaľ ho nanášate správne. Funguje krásne so štetcom, ja konkrétne ho obľubujem nanášať Sigmou F82, ktorá ho skvele zapracuje a pomôže mi vytrieskať z neho to najlepšie. Jeho lepivosť po zapracovaní pomôže aj ostatným produktom s výdržou. Krásne funguje s púdrom od značky Nabla alebo Every Finish púdrami od značky Bodyography. (Odeslané 13.7.2018)
Nejlepsi make-up! Recenzie od marouska
Kvalita
Tento make-up predcil i muj oblibeny Artdeco HD. Nadherne kryje, splyne s pleti, drzi v top stavu po cely den, jiny uz nechci☺️ Mam suchou plet a vyhovuje! Diky za dodani do ČR (Odeslané 30.6.2018)
Spokojnost Recenzie od Lula
Kvalita
Ja som maximalne spokojna za tu cenu sa naozaj oplati :) (Odeslané 18.6.2018)

Celkovo 1 položiek 10 z 12

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzia pre: Wunder2 Last & Foundation 30ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt? *

  1 hviezda 2 hviezdy 3 hviezdy 4 hviezdy 5 hviezd
Kvalita

Poštovné od 1,95€   //    Doprava ZDARMA pri nákupe nad 60 Eur    //    Doručenie do 24-48 hodín

Naskladnili sme pre vás aj tieto neutrálne krásky od Revolution Pro 10.90€/279Kč. 4druhy, must have pre každodenné líčenie, basic kúsok vhodný aj ako krásny darček. 📍Veľmi dobrá kúpa ♥️
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #revolutionpro #daytimelook #makeupmusthave #regenerationpalette #motd💄 #makeupmaniak #mua #makeupartist #bestproductsOživ svoje líčenie farebnou linkou, Stačí keď použijes svoj obľúbený matný rúž 👌♥️ @lavieencosmetiques použila top produkty od Nabla:⠀
📍Dreamy Matte Lipstick
📍Secret Palette.⠀
⠀
Nabla na⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #rosegoldlook #nablasecretpalette #nabladreamy #motd💄 #mua #makeupartist #makeupmaniak #veganbeauty #eyeshadows #musthavemakeupMakeup Obsession Rady Palette sa mi nuli rýchlosťou blesku 👌♥️ a sú späť.⠀
13.90€/ 349 Kč⠀
⠀
Collab s talentovanou slovenkou @grwrady⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqzeskcz #grwradypalette #makeupobsession #duskpalette #veganbeuaty #crueltyfree #makeupmaniak #mua #makeup #makeupartist #eyeshadows #makeupmusthaves #stayuniqueskUniverzálny nude odtieň pre každodenné nosenie ?  Nabla Dreamy Matte v odtieni ZEN 14.90€/389 Kč
📷 @tobeyoutiful_ 👌♥️
#veganbeauty #crueltyfree #nudelips lips⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #bestsellers #makeupmusthaves #nablacosmetics  #mua #motd💄 #daytimelook #makeupjunkieRevolution Pro Primery vám dávame jednoznačne do pozornosti 12.99€ / 349 Kč⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
Hydrating Primer má unikátne zloženie, hydratuje a zároveň zmatňuje. Je ideálny pre zmiešanú až mastnú nebo problematickú dehydrovanú pleť. Je obohatený navyše o kolagén a antioxidanry.⠀
⠀
Goddes Glow krásne prejasňuje pleť a obsahuje čiastočky odrážajúce svetlo. pre tie z nás, ktoré mulijeme zdravý lesk pleti.⠀
⠀
📷 by @stayunique_skcz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #primer #veganbeauty #crueltyfree #revolutionpro #glowingskin #hydratingprimer #flawlessface #motd #mua #makeupartistVaše práce sú pre nás najkrajším motorom. Inšpirácia od talentovanej @laura_kuruc 🙏👌♥️⠀
⠀
📍Produkty:⠀
Wunder 2 Last Foundation⠀
Wunder2 Perfect Selfie Bronzing Veil⠀
Nabla Poison Garden Palette⠀
⠀
#stayunique_skcz #mua #makeup #inspiration #motd💄 #instaglam #wunder2bronzingveil #wunder2lastfoundation #nablapoisongarden #wunder2cosmetics #nablacosmetics❤SÚŤAŽ❤
Nie nadarmo sa hovorí že originál je len jeden... VYHRAJ našu milovanú Beautyblender hubku na makeup v sume 16,99€ ❤❤
PODMIENKY:
✔️- Daj „LIKE“ tomuto príspevku a našej stránke
✔️- KOMENTUJ - napíš nám, či preferuješ pri nanášaní makeupu štetec alebo hubku a „OZNAČ“ jednu kamarátku, ktorá vďaka Tebe vyhrá milé prekvapenie
LOSOVANIE ✔️Výherkyňu vylosujeme v pondelok 11.11.2019 po 11,00 hod. a uverejníme v komentári aj na stories **************************** www.stayunique.sk | 
www.stayunique.cz |

Teší nás tešiť Vás 
#stayuniqueskcz #beautyblender #original #sutaz #giveaway #makeupmaniak #makeupjunkieČo povieš na tento glod look od 👌@minimualist ? Vyskúšaš ?⠀
Produkty 🙏:⠀
Nabla Serial Liner⠀
Nabla Major Pleasure Mascara⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #nablacosmetics #veganbeautyproducts #nablaserialliner #nablamajorpleasure #autumnmakeup #goldlook #eyeliner #glammakeuplook #makeup #motd💄Look nádhernej @grwrady s jej paletkou Makeup Obssesion Rady Daydream 👌🙏♥️⠀
13.90€/ 349 Kč⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayunique_skcz #radypalette #makeupobsession #veganbeuaty #crueltyfree #makeupmusthave #eyeshadows #makeuplook #motd💄 #makeup #makeuparistNOVINKA Makeup Obsession Rady Palette Daydream 13.90€ / 349 Kč 🙏⠀
⠀
Ďalšia kráska z collabu s neskutočnou @grwrady ♥️👌⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #makeupobssesion #grwrady #daydreampalette #collab #veganbeuaty #crueltyfreemakeup #eyeshadowpalette #makeupmusthave #makeup #radypalette #motd💄👌Look s @grwrady s Makeup Obsession x Rady Palette Dusk, ktorý vyčarila ďalšia talentovaná slovenka @makeupbysuchterova 👍💕 Collab s talentovanou Radkou sa naozaj vydaril. Skvelá práca Radka 🙏♥️ Paletky sú úchvatné.
13.90€ / 349 Kč

www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀

Makeup a photo @makeupbysuchterova

#stayunique_skcz #grwrady #makeupobsession #radypalette #radypalettedusk #veganbeuaty #crueltyfree #makeup #mua #motd #glammakeup #eyeshadowpaletteNOVINKA Makeup Obsession Rady Palette Dusk 13.90€ / 349 Kč⠀
⠀
Collab s neskutočne talentovanou a úspešnou influencerkou @grwrady. Radka gratulujeme a tlieskame, paletky sú originálne vyskladané, kvalitné a design balenie je nadpozemský 👌👍🙏🙏♥️⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#makeupmusthave #stayunique_skcz #makeupobsession #grwrady #eyeshadowpalette #radyduskpalette #radydaydreampalette #veganbeauty #crueltyfree #mua #motdNabla Soul Blooming Palette 🙏👌 a šikovné ruky @anniquina 👍♥️Ako sa Ti páči táto kombinácia farieb ?
⠀
#besteyeshadowpalette #veganbeauty #crueltyfreemakeup #stayunique_skcz #haloeye #halocutcrease #motd #makeupinspiration #makeupjunkieBestseller Wunder2 Last Foundation. Oceňovaný odborníkmi, ospevovaný zákazníkmi. #makeupmusthave⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #wunder2lastfoundation #longlasting #waterproof #smudgeproof #flawlessskin #glowylook #motd #makeup #licenie #liceniKrásne bronzová už za 2 hodiny. 100% zdravo, 100% organicky, 0% chémie, bez oranžovej farby, zašpinenej bielizne a s vyživenou pokožkou⠀
⠀
Ikonické duo ovenčené oceneniami od Eco by Sonya. Pena dodá hnedý bronz už za dve hodiny. Face Tan Water je určený na tvár pre prirodzené postupné opálenie a je to doslova pestujúca bomba pre pleť.⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
⠀
#stayuniqueskcz #selftan #organic #organickakosmetika #vegan #deepbronze #bronzelook #ecotan #ecobysonya #musthaveWunder 2 Prime&Behold podrží Tvoj makeup v každej situácii ako @beauty88nl⠀
19.95€/513Kč⠀
⠀
Ideálny napríklad aj na miesta, kde Ti makeup najmenej vydrží #musthave 🙏
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #primebehold #wunder2cosmetics #waterproofmakeup #primer #makeupmushaves #motd💄 #mua #licenie #liceni #longlastingmakeup #makeupartistThrow Shade Contour Palette 14.00€/349Kč
Krásne vyskladaná kráska na kontúrovanie, rozjasňovanie aj líčenie očí 🙏♥️ Pri testovaní nás asi najviac prekvapila.
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #contouring #highlighting #contourpalette #konturovanie #licenie #makeupmusthaves #veganbeauty #makeuprevolutionlondonRomantický look z rúk našej skvelej ambassador @beauty.by.adela 🙏👍 Tlieskame 👌

#stayuniqzeskcz #wunder2lastfoundation #longlastingmakeup #flawlessface #mua #motd #romaticlook #OMG @atila.jonas ! Tlieskame Ti za všetky Tvoje looky👌🙏💕⠀
⠀
💕Použité produkty:⠀
Wunder2  Last& Foundation⠀
Bodyography Every Finish Powder⠀
Wunder2 Caviar Illuminator⠀
Nabla Secret palette⠀
⠀
www.stayunique.sk⠀
www.stayunique.cz⠀
⠀
#stayuniqueskcz #glamlook #motd💄 #mua #undescovered #atilajonas #makeup #highlighter #waterproofmakeup #smokeyeyes #liceni #licenie #flawlessface