Môj košík:

0 ks - 0,00 €
V košíku nie sú žiadne položky.

0

StayUnique.skStayUnique.cz

Wunder2 Last & Foundation 30ml

Dostupnosť: Skladom

Dodanie: u vás do 24-48 hodín (objednávky prijaté po-pi do 10,00 odosielame ešte ten istý deň)

29,95 €
ALEBO
Kvalita
20 Recenzií

Zákaznické recenzie

Celkovo 1 položiek 10 z 20

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2
Supeer! Recenzie od Maťka
Kvalita
Kocky tento makeup je vsetko to ako ho opisuju.Hlavne ho nedavajte vela lebo sa hybe na pleti,musite ho vrstvit.Ja si nanesiem trochu,zapracujem a ked je malo zapracujem dalsiu vrstvu.Nepouzivam ani korektor na kruhy pod ocami ale zapracujem druhu vrstvu pod oci a krasne rozjasni a zakryje.Milujem ho a nikdy ho nevymenim a konecne aj cena je taka ze si ho moze dovolit kazda. (Odeslané 22.5.2020)
Super Recenzie od Mata
Kvalita
Tento makeup je naozaj taky ako ho opisuju.Posobi fotošopovo,je krasny,nezalieza do vrasok,rychlo schne,treba s nim rychlo pracovat,neodtlaca sa,vydrzi cely den.Chce to cas kym si clovek zvykne s nim pracovat.Je uzastny aj v tom ze sedi na kazdej pleti.Mam mastnu plet a vobec mi ju nezmastnuje este viac,vobec sa nelesknem.Ked mam supinky na nose tak pekne ich prekryje,zamaskuje.Je to bomba,uz ho nikdy nevymenim za ziaden aj napriek vysokej cene. (Odeslané 16.4.2020)
Lepsi prumer Recenzie od Dominika
Kvalita
Opravdu velke plus tohoto makeupu je, ze dlouho vydrzi. Avsak!! Je vazne hodne na pleti videt a zvyrazni kazdickou chybicku. Mam suchou plet a dost pne. Odstin 10 je na me tmavy. Rozhodne je malo odstinu a nerekla bych, ze podtony jsou neutralni. Spis do zluta/oranzova. Hodne trva, nez si sedne. Kdyz jsem si dala na hodinu rousku, byla pak od makeupu spinava, takze nevim, ale moc oteruodolny neni. Lehky pot zvlada. Pro me nejvetsi zkouskou kazdeho makeupu je, aby mi nesjizdel pod brylemi. Bohuzel ani tento to nezvladnul. Ale neni to tak moc videt jako u jinych. Uvidim, jestli si po delsi dobe sedneme. Zatim to vypada, ze uz bych si ho znova nekoupila. (Odeslané 9.4.2020)
Perfektný Recenzie od Ludesiré
Kvalita
Tento makeup uz nikdy nevymenim.Vydrzi cely den,neotiera sa,nelesknem sa,neposuva sa,je vodeodolny,finis je fotošopový.Skvely uz ho nikdy nevymenim za iny. (Odeslané 25.3.2020)
Wunder makeup Recenzie od Daniela
Kvalita
Vydrz celkom ok, ale mne cely den aj po prepudrovani nevydrzi. Celkovo mi na pleti nedrzi pekne. Po porade s poradkynou sme vybrali odtien 20, nakolko nie som velmi bleda, make up mal mat neutralny az zlty podton, no je do oranzova. Mna wunder2 produkty trochu sklamali, cakala som viac, skoda. (Odeslané 21.2.2020)
NENAHRADITELNY! Recenzie od Babls
Kvalita
Toto je top makeup! Mam suchu plet, vsetky makeupy, ktore som doposial vyskusala mi zaliezali do porov, vrasok, robili suche kruhy po tvari, z niektorych miest zmizli.. ale ked som vyskusala tento zamilovala som sa! Je uzasny ???? (Odeslané 19.2.2020)
Neskutočný! Recenzie od Kaja
Kvalita
Som vizážistka a tento makeup je proste božský. Vyskúšala som ich už veľa ale zatiaľ len wunder2 sadol všetkým typom pletí úplne krásne. Som s ním naozaj maximálne spokojná. Jediná vec, čo mi vadí je tá, že na mňa je tmavý aj najsvetlejší odtieň a tak si ho sama nemôžem užiť (Odeslané 3.2.2020)
Oxiduje Recenzie od Alexandra
Kvalita
Velmi som sa z makeupu tesila, vsetko co hovoria je pravda - neotiera sa, nerozmazava, velmi pekne drzi. Avsak mam odtien porcelain - najsvetlejsi, ktory mi sice sedi pri nanasani no pocas dna stmavne o niekolko odtienov. Skusala som s viacerymi bazami/ pudrami aj bez, no vzdy stmavol. (Odeslané 10.1.2020)
Je to bomba makeup Recenzie od Desiré
Kvalita
Je to najlepdi makeup na svete a lepsi uz ani nemoze existovat.Vsetko co o nom povedali a pisali je uplna pravda.Kto kupi,ten neolutuje.Urcite ho nevymenim. (Odeslané 21.10.2019)
WUNDER2 Recenzie od MAJUSKA
Kvalita
mala som uz veela makeupov, od may kay, cez vichy , MAC, Estee lauder, NARS ...ale ani jeden mi tak nesadol ako tento od wunder. mam suchu az normalnu plet, troska zrelsiu a tento makeup mi sadol ako ziaden iny pred nim, vrelo odporucam (Odeslané 17.6.2019)

Celkovo 1 položiek 10 z 20

na stránku
10 ďalších
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Napíšte vlastnú recenziu

Recenzia pre: Wunder2 Last & Foundation 30ml

Ako by ste ohodnotili tento produkt? *

  1 hviezda 2 hviezdy 3 hviezdy 4 hviezdy 5 hviezd
Kvalita

Poštovné od 1,95€   //    Doprava ZDARMA pri nákupe nad 60 Eur    //    Doručenie do 24-48 hodín